Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

Speelronde 28 van de Eredivisie

 • Speelronde 28 van de Eredivisie

  Vrijdag – RKC speelt in Leeuwarden tegen Cambuur

  Onderin blijft het ongemeen spannend in de Erevisie en RKC staat slechts twee punten los van de laatste plek. Cambuur dat zich al veilig lijkt te hebben gespeeld is favoriet voor de zege.

  Zaterdag – Topper in Arnhem: Vitesse ontvangt PSV

  PSV wordt na een reeks relatief gemakkelijke wedstrijden nu echt op de proef gesteld tegen Vitesse dat vorige week de tweede plek van FC Twente weer overnam. Voor PSV is het een cruciale wedstrijd om de Champioens League plek niet uit het oog te verliezen en Vitesse mag weer hoop koesteren op een inhaalrace na het gelijkspel van Ajax vorige week. De boekmakers voorspellen een spannende wedstrijd zonder duidelijke favoriet.

  ADO Den Haag heeft de weg naar boven gevonden en houdt de punten volgens de bookies in eigen huis in de wedstrijd tegen middenmoter FC Groningen. Bij winst van de Hagenaren wordt de inleg slechts verdubbeld, tegenover een verdriedubbeling bij winst van de Groningers.

  Roda JC blijft stuivertje wisselen met NEC Nijmegen maar heeft momenteel het voordeel op basis van doelsaldo. In de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo wordt echter op een nederlaag gerekend gezien de voorspellingen.

  Zondag - Feyenoord in de Kuip tegen Heerenveen, Twente ontvangt andere subtopper AZ

  FC Twente, dat is afgezakt naar de derde plaats, ontvangt nummer zeven AZ in de Grolsch Veste. Europees voetbal is de inzet voor beide ploegen: voor de thuisploeg een plek in de voorronde van het kampioenenbal en voor AZ een plek in de Europa League. Ondanks het geringe verschil op de ranglijst is Twente zwaar favoriet voor de overwinning: bij winst van AZ krijgt met per euro inleg er zes voor terug.

  Ook Feyenoord lijkt de punten in eigen huis te houden in het duel met Heerenveen dat de zesde plek bekleedt als we af mogen gaan op de voorspellingen van de bookies. De Rotterdammers zullen de hete adem van PSV in de nek voelen en wil tegelijkertijd Vitesse en Twente niet uit het oog verliezen.

  NEC blijft aanmodderen en is weer op de laatste plek beland. Rechtstreekse degradatie zou een ramp zijn voor de Nijmegenaren, maar thuis tegen FC Utrecht krijgt NEC toch de betere kansen toegedicht.

  PEC Zwolle neemt het thuis op tegen Go Ahead Eagles in de zogenaamde Ijsselderby. De rivaliteit tussen beide teams is dit seizoen hoog opgelopen en daar komt bij dat de Eagles nog steeds alle zeilen bij moeten zetten om zich definitief veilig te spelen. PEC Zwolle lijkt favoriet voor de zege, maar de verschillen zijn klein.

  Ajax treedt wederom als laatste aan op zondag om half vijf ’s middags. Dit maal in een uitwedstrijd in Breda. Ajax leed vorige week verrasend puntverlies tegen Cambuur Leeuwarden en de concurrenten ruiken bloed. NAC lijkt gezien de tiende plek op de ranglijst veiliggespeeld, maar niets is minder waar met de minieme verschillen onderin. Ajax is torenhoog favoriet met odds van een tegen bijna acht voor een overwinnen van NAC Breda. 

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down