Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

De Super Bowl 2014

 • De Super Bowl 2014

  Zoals ieder jaar werd ook dit jaar de Super Bowl weer gehouden. De finale tussen de beste American Footballteams van de NFL. De 48ste editie van de Super Bowl werd op 2 februari 2014 gespeeld in het Metlife stadion in New Jersey. De wedstrijd werd gespeeld tussen de winnaar van de National Football Conference, de Seattle Seahawks en de winnaar van de American Football Conference, de Denver Broncos.

  Wedstrijd verloop

  Vanaf de eerste minuut werd de wedstrijd gedomineerd door de Seattle Seahawks. Er werd 4 keer één kwartier gespeeld. De wedstrijd begon al erg goed voor de Seattle Seahawks. Ze scoorde zo snel dat ze het NFL record voor de snelste score verbraken. Binnen 12 seconden had Knowshown Moreno de bal in de endzone. Dan maakt Steven Hauschka een 31-yard field goal waardoor het na de 1e 5 minuten al 5-0 staat. In het tweede kwartier maakt Marshawn Lynch de eerste touchdown voor de Seattle Seahawks. Manning doet 1 minuut voor de halftime nog een poging om de Broncos op het scorebord te laten komen, maar verdediger Chris Clemons steekt hier een stokje voor. De spelers gaan de halftime in met een score van 22-0 voor de Seahawks. Ook meteen na de halftime domineerde de Seahawks weer. Meteen na de aftrap doet Matt Prater een poging tot een touchdown maar deze wordt door Percy harvins tegen gehouden. In de laatste paar minuten van de derde helft maken ook de Broncos eindelijk wat punten. Demaryius Thomas doet een 14-yard vangst en Manning en Wes Welker scoren in de laatste minuten punten. Het 3e kwartier eindigt met een score van 39-8 voor de Seahawks. In het laatste kwartier wordt als snel duidelijk wie er met de prijs naar huis zou gaan. Wilson gooit de bal naar Doug Baldwin die de verdedigers van de Broncos van zich af sloeg en een touchdown maakte. Dan verliezen de Seahawks 2 spelers, Sherman en Thurmond moeten het veld af met een blessure. Maar toch blijven de Seahawks het sterkst tot aan het eind en winnen ze de Super Bowl met het grootste puntverschil ooit, 43-8.

  Entertainment en reclames tijdens de Super Bowl 2014

  Traditiegetrouw wordt elk jaar voordat de wedstrijd begint, het Amerikaanse volkslied gezongen door een bekend persoon. Dit jaar werd het volkslied gezongen door Renee Fleming, dit is een Amerikaanse Opera zangeres. De halftime optredens werden dit jaar verzorgd door Bruno Mars en de Red Hot Chili Peppers.

  De reclametijd tijdens de Super Bowl is ontzettend gewild, omdat er meer dan 100 miljoen kijkers zijn. Er wordt dan ook altijd hard gewerkt om de leukste reclamespotjes te bedenken, en er gaan hele campagnes aan vooraf. Zo had dit jaar bijvoorbeeld het bedrijf Go Daddy een reclame waarin een vrouw aan haar baas vertelde dat ze ontslag nam. Ook had Soda Straim een spotje waarin Scarlett Johansson het opnam tegen Cola en Pepsi. De reclames tijdens de Super Bowl kosten de bedrijven wel 4 miljoen dollar per 30 seconde. Echt alles wordt dus uit de kast gehaald om de meest memorabele reclame te maken.

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down