Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

Tennis weddenschappen, waar moet je rekening mee houden?

 • Tennis weddenschappen, waar moet je rekening mee houden?

  Tennis weddenschappen zijn voor veel mensen zeer overzichtelijk, omdat de type weddenschappen vaak beperkter zijn dan bijvoorbeeld voetbal. De keuze is misschien wel minder, maar hierdoor kun je wel beter een weddenschap afsluiten. Net als bij sporten zoals voetbal en hockey moet je rekening houden met verschillende aspecten van de tennissport. Hieronder lees je precies waar je rekening mee moet houden om goede tennis weddenschappen af te kunnen sluiten.

  Blessures en publiek

  Net als voetballers kunnen tennissers natuurlijk ook blessures oplopen. Wanneer een speler een (vermeende) blessure heeft, zal dit natuurlijk een groot nadeel zijn. De kans is dan groot dat de tennisser de wedstrijd niet zal winnen. Maar ook spelers die een lange tijd uit de roulatie zijn geweest door een blessure zijn natuurlijk minder aantrekkelijk om op te wedden.

  Er zijn natuurlijk altijd factoren die buiten de sport staan, maar wel degelijk invloed hebben op een wedstrijd. Een voorbeeld daarvan is het publiek. Bij grote toernooien zoals Wimbledon en Roland Garros zie je dat spelers uit het land waar de toernooi gehouden wordt vaak een groot voordeel hebben. Het eigen publiek geeft de spelers extra motivatie om goed te spelen en dat heeft natuurlijk indirect invloed op het spel van de tennisser.

  Ondergrond en ranglijst

  Zoals bij paardenrennen heeft de ondergrond van de baan ook invloed op het spel van bepaalde tennissers. Zo zijn er tennissers die liever op gras spelen, terwijl andere tennissers juist een specialist zijn op gravel. Het is dan ook verstandig om daar op te letten bij het afsluiten van weddenschappen. Zo kun je daar makkelijk op inspelen door de historie tussen de twee spelers te bekijken en onderzoeken welke speler op wat voor ondergrond de beste prestaties behaald.

  Een andere indicator is er eentje die vrij duidelijk en makkelijk te vinden is en dat is de ranglijst. Voor zowel mannen als vrouwen kun je zeer makkelijk de wereldranglijsten online vinden. De ranglijst blijft een belangrijke graadmeter voor de kwaliteiten van een tennisspeler. Zo is het verschil tussen de nummer 1 en nummer 10 soms enorm groot. Bij de mannen is de top echter breder dan bij de vrouwen, dus bij de mannen in de top heb je meer kans op verrassingen.

  Verzamel informatie en wed verstandig bij tennis weddenschappen

  Net als bij de rest van de sporten draait het ook bij tennis weddenschappen om informatie verzamelen en verstandig wedden. Probeer dan ook zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de spelers en toernooien. Hierdoor kun je een goede beslissing maken en veel geld verdienen met tennis weddenschappen.

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down