Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

  De Olympische spelen 2014 zijn van start gegaan in Sotsji,Rusland. De eerste wedstrijden zitten er al weer op en de eerste medailles zijn binnen. Je kunt op Unibet mee wedden op de verschillende onderdelen. Nog voor de openingsceremonie op 7 februari hebben op 6 februari  de vrouwen van de slopestyl al gesnowboard. Op 7 februari waren er geen wedstrijden, toen was de grote opening waarin ook het vuur werd aangestoken. Sindsdien heeft Nederland tot nu toe 8 medailles gehaald, 3 gouden, 2 zilveren en 3 bronzen. Ze staan hiermee op de derde plaats en volgen de landen Canada, en Noorwegen. Maar welke wedstrijden staan nog voor de deur? En zijn er nog kansmakers voor opnieuw een gouden medaille voor Nederland?

  Aankomende schaatswedstrijden mannen

  De Olympische spelen zijn nog tot 23 februari, voor die tijd zitten er nog een heleboel wedstrijden aan te komen. Iedere dag worden er nog voorrondes gereden en gespeeld, maar er zijn ook een aantal finales.Nederland scoort altijd erg goed op het onderdeel schaatsen, ook dit jaar zijn er weer veel kansmakers. Op dezelfde dag  om 3 uur vindt de 1000 meter plaats voor de mannelijke schaatsers. Zowel Sven Kramer als Michel Mulder zijn er gebrand op om te winnen. De Amerikaanse Shani Davis is echter een grote concurrent. Op zaterdag 15 februari wordt de 1500 meter gereden. En op dinsdag 18 februari de 10000 meter. Jorrit Bergsma wordt gezien als de grote kanshebber van deze race. Op vrijdag 21 februari zijn voor de mannelijke schaatsers de halve- en kwartfinales van de team achtervolgingen. De finale hiervan is een dag later waarin Sven Kramer, Koen Verweij, Jorrit Bergsma en Jan Blokhuijsen actief zijn.

  Aankomende schaatswedstrijden vrouwen

  De vrouwelijke schaatsers zijn donderdag 13 februari aan de beurt voor de 1000 meter. Hierin schaatsen Ireen Wüst, Lotte van Beek, Margot Boer en Marrit Leenstra mee. Vooral voor Ireen Wüst lijkt de gouden medaille binnen handbereik. Zij ging er op 9 februari ook al met een gouden medaille vandoor nadat ze de 3000 meter had gewonnen. Ook wordt zij voor de 5 km en 1500 meter als grootste kanshebber gezien. Op zondag 16 februari is de 1500 meter en op woensdag 19 februari de 5000 meter. Ook bij de dames is er een teamachtervolging. Op 21 februari zijn de kwartfinales en de finale vindt plaats op zaterdag 22 februari. Lotte van Beek, Marrit Leenstra en Jorien ter Mors zijn actief voor Nederland bij de teamachtervolging. De laatste jaren hebben zowel de mannen als de vrouwen geen gouden medaille gepakt bij het onderdeel teamachtervolging. De kansen zijn dit jaar echter zeer hoog, dus wie weet.

  Parallel slalom snowboarden

  Op zaterdag 22 februari is het aan Nicolien Sauerbreij om een medaille binnen te slepen. Dit is de dag waarop de finales van de Snowboard parallel slalom worden gehouden. Sauerbreij heeft al eerder goud gewonnen en is voor Nederland een goede kansmaker. Naast haar rijdt ook de Nederlandse Michelle Dekker mee. Met een beetje geluk gaat een van deze twee dames er met een medaille vandoor.

  Samenvatting

  De Olympische spelen worden dit jaar van 7 tot 23 februari gehouden in het Russische Sotsji. Tot nu toe hebben de Nederlanders al 3 gouden, 2 zilveren en 3 bronzen medailles binnengehaald. Vooral in het onderdeel schaatsten is Nederland erg goed. Sven Kramer en Ireen Wüst lijken wel onverslaanbaar. De verwachtingen zijn dan ook zeer hoog. Nog een goede kans maker is Nicolien Sauerbreij op het onderdeel Snowboard Parallel slalom. Ze is in zeer goede conditie en gefocust op de medaille. Tot nu toe staat Nederland op de 3e plaats, als eerste staat Noorwegen en daarna volgt Canada.

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down