Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

WTA-toernooi Doha 2014

 • WTA-toernooi Doha 2014

  Ieder jaar wordt het WTA tennistoernooi opnieuw door de vrouwen gespeeld. De stad Doha, in Qatar organiseert dit evenement. Het WTA toernooi wordt ook wel de Qatar Total Open genoemd. De spelers tennissen in de openlucht van Doha. In 2001 werd het WTA voor het eerst gespeeld, nu jaren verder, is het van een Tier III naar een Premier 5 toernooi gegaan. Ook dit jaar wordt het WTA-toernooi in Doha gespeeld, de vrouwen zijn op 10 februari begonnen en het toernooi is 16 februari afgelopen. Wie zitten er nu nog in? En welke spannende matches staan nog op het programma?

  Gekwalificeerde 8e finales

  Tijdens de Quatar Total Open spelen de vrouwen alleen maar ook in een team van 2. Bij de singles is het op dit moment erg spannend. Er zijn nog 16 dames over die de aankomende dagen streiden om de titel. Li Na de Chinese tenniser heeft de Slowaakse Rybarikova weggespeeld. Dan is de Tsjechse Cetkovska nog in het toernooi omdat zij Suai Zhang heeft weggespeeld. Verder zijn nog over de Tsjechische Zakopalova, de Duitse Kerber en de Tsjechische Kvitova. Zij heeft de 3e ronde bereikt nadat ze Venus Williams heeft verslagen. De Belgische Kirsten Flipkens heeft moeten buigen voor de Tsjechische Savarova. Dan zijn ook de Russische Klejbanova en de Servische Jelena Jankovics nog over. Jelena Janković heeft al eerder in de finale gestaan die ze tegen Myskina verloren heeft. De Roemeense Halep zit nog in het toernooi nadat ze de Estse tennisspeler Kanepi heeft weggespeeld. Dan is de jonge deelneemster Annika Beck nog over, zij won de 2e ronde van Pironkova. Verder zijn de Roemeense Nicelescu, de Italiaanse Errani, de Belgische Wickmayer, de Slovaakse Cepelova, de kroaatse Lucic-Baroni en de Poolse Radwanska. Deze dames hebben zich gekwaificeerd voor de 8e finale.

  Wedstrijd programma

  De overige wedstrijden zijn al ingedeeld, Na Li speelt tegen Cetkovska. Deze vrouwen zijn gewaagd aan elkaar dus dit wordt een spannende wedstrijd. Na Li is hier echter wel favoriet. Zakopalova speelt tegen Kerber en Kvitova legt het af tegen Safarova. Kleybanova en Jankovics zullen samen spelen zowel als Halep en Beck. Nuculescu speelt tegen Errani en De Belgische Wickmayer tegen Cepelova. Als laatst speelt Lucic-Baroni tegen Radwanska.  De laatste twee jaar is Azarenka er met de titel vandoor gegaan. Opvallend genoeg zit zij er dit jaar niet bij. Er is dus dit jaar gegarandeerd een nieuwe winnares. Uiteraard kun je op Unibet wedden op jouw favoriet.

  Samenvatting

  De 8e finales van de WTA, het Qatar Total open tennistoernooi voor vrouwen, staan voor de deur. Er zijn nog 16 dames over die strijden om de titel. Opvallend is dat de winnares van de afgelopen jaren dit jaar niet meer mee doet. Wel is Na Li een gewaagde tegenstander voor vele. Er komen nog een aantal wedstrijden aan voordat we weten wie de grote finale gaan spelen.

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down