Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

WK veldrijden Hoogerheide 2014

 • WK veldrijden Hoogerheide 2014

  Binnenkort begint het wereld kampioenschap veldrijden, deze wordt gehouden in Hoogereide, Brabant. De beste rijders van ieder land zullen hier strijden om de 1e plaats, en natuurlijk de regenboogtrui. Op zaterdag 1 februari beginnen om 11:00 uur de junioren t/m 18 jaar, diezelfde dag rijden om 15:00 uur de dames. Een dag later, zondag 2 februari, rijden om 11:00 uur de espoirs en om 15:00 uur de elite. Deze tijden zijn echter voorlopig nog onder voorbehoud. Het parcours is voor veel van de wielrenners al bekend omdat deze bijna niet veranderd is ten opzichte van vorig jaar in Hoogereide. De lengte van het parcours is nu naar 3400 meter uitgebreid, en de wielrenners zullen 2 keer over de fietsbrug heen gaan. De obstakels van de race zullen zich vooral bevinden in de natuurlijke omgeving. De hoogte verschillen in omgeving Hoogereide, met bergen en dalen.

  Titelverdedigers

  Vorig jaar is het wereld kampioenschap veldrijden een groot succes geworden voor Nederland. De Nederlandse veldrijders gingen er met maar liefst 5 medailles vandoor. 3 hiervan waren zelfs goud. Vandaar dat Unibet ook al een aantal favorieten heeft en de verwachtingen dit jaar best hoog zijn. Mike teunissen, een jonge wielrenner uit Ysselteyn , ging er vorig jaar met de goude medaille vandoor als wereldkampioen van de beloften. Ook dit jaar rijdt hij weer mee en heeft hij goede kansen om zijn titel te verlengen. Hij is in goede vorm en heeft hard getraind voor het wereld kampioenschap. De 19 jarige Mathieu van der Poel is de tweede titelverdediger. Hij won de laatste 2 WK’s de gouden medaille bij de junioren. Voor hem zijn de kansen ook erg groot omdat hij de afgelope jaren onverslaanbaar gebleken is. Marianne Vos is de grote titelverdediger bij de dames. Ze heeft in haar carriere al zoveel prijzen binnengesleept, dat zij eigenlijk de grote favoriet is. Een groot voordeel is dat het parcours er bijna hetzelfde uitziet als bij de bekerwedtsrijden in Hoogereide in 2013. Dit is voor veel van de wielrenners dus al een bekend parcour.

  Andere kansmakers

  Grote kansmakers bij de mannen zijn toch wel Niels Albert, Lars van der Haar en Sven Nys. De 27 jarige Belg Niels Albert uit Bonsheiden is in 2009 en 2012 wereldkampioen veldrijden geworden.  De Nederlandse Lars van der Haar heeft ook al meerdere gouden medailles gewonnen in zijn carrière. Hij is nog jong en in topvorm. Sven Nys, een Belgische wielrenner uit Bonheiden, wordt ook geacht het heel ver te schoppen in dit WK. Sven Nys heeft al tientallen prijzen en medailles gewonnen en heeft ook dit kampioenschap een goede kans om weer een prijs mee naar huis te nemen.

   

  Met het wereldkampioenschap veldrijden voor de deur komt er weer een spannende periode aan. Dit jaar strijden de deelnemers in Nederland om de titel en het zeer begeerde regenboog shirt. Grote kanshebbers bij de mannen zijn onder andere Niels Albert, Lars van der Haar en Sven Nys. Maar ook de jonge Mathieu van der Poel en Mike Teunissen zullen hun best doen om de vorig jaar gewonnen titel te verdedigen. Vorig kampioenschap gingen de Nederlandse wielrenners naar huis met 5 gouden medailles. Bij Unibet kun je weer mee wedden voor het WK veldrijden. De wedstrijden beginnen op zaterdag 1 februari wanneer de jongste deelnemers de aftrap doen. Als afsluiting spelen op zondag 2 februari om 15:00 uur de elite.  Het parcours is voor veel van de wielrenners geen verrassing, er is bijna niets veranderd vergeleken bij de vorige wedstrijd in Hoogereide. 

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down