Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

8ste Finale van de Champions League

 • 8ste Finale van de Champions League

  Jaar in jaar uit blijft het voor veel mensen weer spannend, de Champions League. We zijn nu bijna toe aan de achtste finale van de Champions League 2013/2014. Er zitten altijd een aantal verrassingen bij, zo is het dit jaar versassend dat het Turkse Galatasaray zo’n lage winkans heeft. Daar tegen over staat dat Bayern Munchen, Real Madrid en Barcelona in de top 3 staan. Met een Bayern dat gedreven vecht voor de overwinning.

  Van 18 Februari tot 19 Maart zijn alle overgebleven teams bezig met alweer de achtste finale van de Champions League. De eerste wedstrijd is op 18 februari, dan speelt Manchester United thuis tegen FC Barcelona. Op diezelfde dag speelt ook Bayern Leverkusen thuis tegen Paris Saint-Germain.  Een dag later, de 19e, speelt AC Milan thuis tegen Atletico Madrid en speelt ook Arsenal thuis tegen Bayern Munchen. 25 Februari gaan de wedstrijden verder dan speelt Zenit-Sint petersburg thuis tegen Borussia Dortmund, en het Griekse Olympiakos Piraeus speelt thuis tegen Manchester United. 26 februari speelt Galatasaray thuis tegen Chelsea, en speelt Schalke 04 thuis tegen Real Madrid. In Maart worden de wedstrijden opnieuw gespeeld maar dan uiteraard in een andere stad.

  Wat zijn de kansen?

  Hoewel er nog veel kan gebeuren is de grote favoriet op dit moment Bayern Munchen. De Duitse voetbalclub staat in de top 3, samen met de 2 grote Spaanse clubs, FC Barcelona en Real Madrid. Unibet geeft aan dat Bayern Munchen nu een odd van 3.30 heeft waar FC Barcelona er een van 5.50 heeft en Real Madrid 6.00. Na deze drie grote clubs komen Manchester City, Borrusia Dortmund, Chelsea, Paris SG, Atletico Madrid, Manchester United en Arsenal.  Al deze clubs hebben een odd tussen 15.00 en 22.00. Daarna volgen de laatste clubs AC Milan, Bayern Leverkusen, Zaint St Peterburg, Schalke 04, Galatasaray en Olympiakos Piraeus. Galatasary en Olympiakos Piraes staan onderaan met een odd van 200.0. Deze clubs zijn dus geen echte kanshebbers meer.

  Bayern Munchen en Arsenal

  Een spannende wedstrijd wordt het vooral tussen Bayern Munchen en Arsenal. Dit zijn alletwee koplopers van hun eigen nationale league. Dit beloofd dus een interessante wedstrijd te worden.

  Potentiële winnaar

  Bayern Munchen heeft volgens de berekeningen het meeste kans om de Champions League te gaan winnen. De club is op dit moment heel sterk en wordt zelfs als onverslaanbaar gezien. Al moet dit natuurlijk uit de laatste wedstrijden nog blijken. Arsenal is ook een goede tegenstander, het staat boven aan in de Britse Premier League en heeft dit voetbal seizoen zeer weinig verloren.  Bayern Munchen zit op een gemiddelde van 2.83 doelpunten per wedstrijd en  staat daarmee in de top 5 van meest aanvallende teams. Real Madrid staat hier echter bovenaan met een gemiddelde van 3.33 doelpunten per wedstrijd. Manchester City heeft hier de tweede plaats met gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd. De teams die het beste scoren in verdedeging zijn At. Madrid, met een gemiddelde van 0.50 doelunten per wedstrijd, Manchester United met hetzelfde gemiddelde en ook Chelsea met hetzelfde gemiddelde van 0.50 doelpunten per wedstrijd. Bayern München staat in de top 5 van de meest aanvallende teams, maar ook in de top 5 van de meest verdedigende teams. Dit is een veelbelovend vooruitzicht.

  Samenvatting Champions Leage 2013-2014

  Ook dit jaar worden er weer mooie wedstrijden gespeeld in de Champions League.  Voor Nederland zit er helaas niets meer in nadat Ajax door AC Milan uitgeschakeld werd. Bayern Munchen staat aan top als kanshebber voor de overwinning. Natuurlijk op de voet gevolgd door de Spaanse clubs Real Madrid en FC Barcelona. Bayern doet het dit jaar erg goed zowel in verdediging als in het aanvallen. De club lijkt onverslaanbaar maar de uitkomst zou dit kunnen bevestigen. De clubs die het minder doen zijn Olympiakos Paraeus en best versassend; Galatasaray. Deze clubs staan beide onderaan met een odd van 200.0.

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down