Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

Spanning in de top van de Eredivisie

 • Spanning in de top van de Eredivisie

  Dit weekend staat de tweede speelronde van de Nederlandse Eredivisie in 2014 gepland. Editie 2013/2014 van Nederlands belangrijkste voetbalcompetitie is spannend.  De koplopers  Ajax en Vitesse (beide 40 punten) en nummer vier Feyenoord (36 punten) staan maar 4 punten van elkaar. FC Twente staat derde met 37 punten. Over het algemeen wordt aangenomen dat PSV is uitgeschakeld voor de titelrace, na de mokerslag die Ajax vorige week in de Arena uitdeelde aan de Eindhovenaren. Toch vind ik dat PSV coach Philip Cocu niet afgerekend moet worden op de slechte prestaties van de Brabanders. PSV heeft bij aanvang van dit seizoen het roer drastisch omgegooid. Daarom behoord Cocu de tijd te krijgen om dit jonge team te smeden. Ik ben geen PSV aanhanger maar ik hoop dat de club er snel weer bovenop komt. Teams uit een ‘klein’ club voetballand als Nederland hebben echt alle hulp nodig om nog enigszins in het spoor te blijven van grootmachten als Bayern München, Barcelona etc. Het is daarom van belang dat historische iconen als PSV, Feyenoord en Ajax niet te ver afglijden Op zijn minst moeten dit soort clubs jaarlijks Europees voetbal spelen.

  Tijdens deze speelronde ontvangt Vitesse zondag streekgenoot NEC. Hopelijk is het Arnhemse Geldredome stadion dit keer uitverkocht. De formatie van trainer Peter Bosz laat bijkans wekelijks prima verzorgd en aantrekkelijk voetbal zien. Klaarblijkelijk wordt dit niet gewaardeerd in Arnhem want de thuisbasis van Vitesse is zelden uitverkocht.

  Feyenoord speelt zaterdag uit tegen hekkensluiter ADO Den Haag. ADO heeft extra maatregelen genomen om onregelmatigheden tijdens de wedstrijd te voorkomen. Bovendien doet de clubleiding een oproep aan de eigen aanhang om zich rustig te houden. ‘Gebruik je verstand. Maak geen rottigheid,’ aldus directeur Piet Jansen. In het verleden waren er geregeld schermutselingen tussen aanhangers van Feyenoord en ADO Den Haag.

  In het Groningse Euroborg stadion komt FC Twente zondag op bezoek. Het is algemeen bekend dat in een vol Gronings stadion drie punten niet zomaar voor het oprapen liggen. "FC Groningen is thuis heel lastig te bespelen. Onder trainer Erwin van der Looi hebben ze als ploeg duidelijk stappen gemaakt, maken ze een stabiele indruk en spelen ze herkenbaar en verzorgd voetbal. Een mooie wedstrijd om naar uit te kijken",  aldus Twente trainer Michel Jansen.

  Ajax gaat zondag op bezoek bij Go Ahead Eagles. Coach Frank de Boer waarschuwt Ajax voor het duel. Volgens hem is winnen in Deventer nooit eenvoudig. Om aansluiting met de top niet te verliezen kunnen FC Twente en Feyenoord zich geen puntenverlies permitteren. Vitesse en Ajax daarin tegen zullen er alles aan doen om hun goede reeks door te zetten.

  De Nederlandse Eredivisie is spannend. Dat is een goede zaak!

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down