Top Stories

  -geen-
 • 03,mei 2014

  Speelronde 34 van de Eredivisie – Laatste plekken voor de play-offs worden vergeven

 • 17,mrt 2014

  GR88 Review

 • 11,mrt 2014

  ISU World Cup Finale

 • 03,mrt 2014

  Paralympische winterspelen Sotsji 2014

 • 24,feb 2014

  Olympische winterspelen Sotsji 2014

 • 22,feb 2014

  Dubai Duty Free Tennis Championships 2014

 • 14,feb 2014

  WTA-toernooi Doha 2014

 • 12,feb 2014

  Olympische spelen 2014: Wat volgt nog?

 • 08,feb 2014

  Ireen Wüst is favoriet voor de 3.000 meter schaatsen

 • 07,feb 2014

  De Super Bowl 2014

HIGH LIGHTS

 • GR88 Review

  GR88.com is een internationale bookmaker, casino en poker kamer die een ervaring van wereldklasse in sport weddenschappen aanbiedt.

Speelronde 26 van de Eredivisie

 • Speelronde 26 van de Eredivisie

  Vrijdag – SC Heerenveen op bezoek bij Heracles Almelo

  Heerenveen opent de 26e speelronde met een uitwedstrijd in Almelo. De Noorderlingen zitten in een dipje en haalden in de afgelopen twee wedstrijden slechts één punt, wat het zicht op Europees voetbal enigszins vertroebeld heeft. Heracles is volgens de bookmakers favoriet voor de wedstrijd, al zijn de verschillen erg klein.

   

  Zaterdag – Degradatiekandidaten in actie

  PEC Zwolle dat nog steeds op een verdienstelijke achtste plaats staat, ontvangt degradatiekandidaat NEC in eigen huis. Zwolle is duidelijk favoriet voor de eindzege: de inzet wordt bijna vervierdubbeld bij winst van de Nijmegenaren.

  De tweede wedstrijd van de avond is die tussen ADO en NAC. ADO Den Haag mag dan zijn opgeklommen naar de 15e plek op de ranglijst, veilig is de Haagse ploeg nog lang niet. In eigen huis tegen middenmoter NAC worden de kansen van ADO toch hoog ingeschat na een goede reeks van de Hagenaren.

  PSV, dat langzaam maar zeker de aansluiting met de top weer heeft gevonden, speelt uit tegen Go Ahead Eagles. Ondanks de slechte prestaties in uitwedstrijden dit seizoen is PSV zwaar favoriet. Mochten de Eagles in eigen huis winnen krijgt men per euro inzet er minimaal vijf voor terug.

  Vitesse heeft het lastig en lijkt definitief te zijn afgehaakt in de strijd om het kampioenschap. Dit weekend biedt een uitgelezen mogelijkheid om het vertrouwen op te schroeven in de wedstrijd tegen nummer laatst Roda JC. Met het inzetten op winst voor de Limburgers kan men dit weekend de grootste winst behalen, de odds voor een overwinning van Roda staan op een tegen tien.

  Zondag – Klassieker in de Kuip: Feyenoord – Ajax

  Nummer twee FC Twente reist af naar Utrecht en kan met het oog op de zware uitwedstrijd van Ajax zijn slag slaan. Het thuisvoordeel van de Utrechters lijkt niet veel te veranderen aan de voorspellingen van de bookmakers, Twente is duidelijk favoriet.

  FC Groningen speelt zaterdagmiddag in de eigen Euroborg tegen Cambuur Leeuwarden, dat vecht voor lijfsbehoud in de Eredivisie. Groningen houdt de punten in eigen huis volgens de bookies, al is het verschil niet erg groot.

  De grote klapper van het weekend is uiteraard de klassieker tussen Feyenoord en Ajax in de Kuip. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst lijkt inmiddels te groot voor Feyenoord om nog hoop te koesteren op het kampioenschap, maar de klassieker is zoals altijd een wedstrijd op zich. Feyenoord krijgt dankzij het thuisvoordeel de favorietenrol toegedicht, maar de verschillen qua inzet zijn nagenoeg te verwaarlozen.

  AZ sluit de 26e speelronde af in eigen huis tegen RKC Waalwijk. Na de kansloze nederlaag tegen Ajax vorige week zal AZ zich willen revancheren, en RKC lijkt daarvoor ook gezien de voorspellingen een goede mogelijkheid. Bij winst van RKC ontvangt men bij inzet van een euro maar liefst acht euro terug.

  Wed Nu!

 • latest news

  Recent tweets

  up down